Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Ljubav: Ispunjenje Zakona_ Love: Fulfillment of the Law (Croatian Edition)" by Dr. Jaerock Lee " Book PDF Kindle ePub Free

Ljubav: Ispunjenje Zakona_ Love: Fulfillment of the Law (Croatian Edition)

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Ljubav: Ispunjenje Zakona_ Love: Fulfillment of the Law (Croatian Edition)
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 28, 2018
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 4784 KB

Description

U 1. djelu „Značaj Ljubavi”, ukazuje na različite oblike ljubavi koje se mogu naći između muža i žene, roditelja i djece, i između prijatelja i susjeda, dakle dajući nam ideju razlike između tjelesne ljubavi i duhovne ljubavi. Duhovna ljubav znači voljeti drugu osobu sa ne mijenjajućim srcem ne želeći ništa nazad. Suprotno od toga, tjelesna ljubav se mijenja u različitim situacijama i okolnostima, i iz tog razloga duhovna ljubav je dragocjena i prekrasna. 


2. dio „Ljubav kao u Ljubavnom Poglavlju”, kategorizira 1. Poslanicu Korinčanima u tri djela. Prvi dio, „Vrsta Ljubavi koju Bog priželjkuje” (1. Poslanica Korinčanima 13:1-3), je upoznavanje sa poglavljem koji stavlja naglasak na važnost duhovne ljubavi. U drugom dijelu, „Karakteristike ljubavi” (1. Poslanica Korinčanima 13:4-7) je glavni dio Ljubavnog Poglavlja, i govori nam o 15 karakteristika duhovne ljubavi. U trećem dijelu, „Savršena Ljubav”, je zaključak Ljubavnog Poglavlja, koje nam govori da se vjera i nada privremeno potrebne dok stupamo prema nebeskom kraljevstvu tijekom naših života na ovoj zemlji, dok ljubav traje beskrajno čak i u nebeskome kraljevstvu. 


3. dio, „Ljubav je Ispunjenje Zakona”, nam objašnjava što znači ispunjenje Zakona sa ljubavi. Isto tako dostavlja Božju ljubav i kultivira nas ljude na ovoj zemlji i ljubav Krista koji je otvorio put spasenja za nas.


PDF Ebook Download "Ljubav: Ispunjenje Zakona_ Love: Fulfillment of the Law (Croatian Edition)" Online ePub Kindle